Laulunopetus ja vocal coaching palvelut

Olen Susanna Korhonen ja ammatiltani laulaja, muusikko, tuottaja ja pop/jazz-laulupedagogi (AMK). Rakastan musiikkia ja suhtaudun työhöni intohimoisesti.

Olet sitten vasta-alkaja tai toimit musiikkialalla, laulutunneilla pääset kehittämään ääntäsi ammattilaisen ohjauksessa. Tarjoan pop/jazz-laulun eli laulun ja äänenkäytön opetusta rytmimusiikin saralla, sisältäen oppilaan tarpeiden mukaan laulutekniikkaa, pop/jazz-musiikin lauluohjelmistoa, musiikin hahmottamista, improvisointia ja ääni-instrumentin huoltoa. Laulaminen on kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista; siksi pyrin opettajana luomaan turvallisen ja positiivisen oppimisympäristön, johon virheet ovat tervetulleita, ja joka kannustaa yrittämään parhaansa. Yksi keskeinen päämääräni on että jokainen oppilaani löytää yhteyden omaan ääni-instrumenttiinsa, kehoon ja ääneen. Pyrin myös siihen että oppilas pääsee mahdollisista kehon ja mielen turhista jännityksistä kohti vapaasti soivaa ääni-instrumenttia.

Opetan myös laulun tulkintaa ja ilmaisua, jota pidän laulamisessa itse hyvin tärkeänä. Voimme käydä myös keinoja esiintymisjännityksen hallintaan ja esiintymistekniikan perusteita. Opetan myös biisien kirjoittamista, musiikin teoriaa, äänen- ja kehonhuoltoa sekä terveen ja taloudellisen puheäänen tuottoa.

Suunnittelen opetukseni aina toiveisiisi ja tavoitteisiisi sopiviksi, jotta pääset kehittämään juuri niitä taitoja, joita tarvitset. Laulaminen ja musiikki kuuluu mielestäni kaikille. Rakastan työtäni, musiikkia, ja haluan jakaa musiikin iloa aina tunneilleni tuleville oppilaille.

Minulla on pitkä kokemus niin laulun opettajana kuin laulajana ja muusikkona toimimisesta. Tällä hetkellä toimin solistina bilebändi Cubicissa, keikkailen duon SUSANNA & PETRA kanssa, tuotan musiikkia sekä teen äänisuunnittelua eri tarkoituksiin. Lisäksi kirjoitan ja tuotan lauluja omaa tuotantoani varten. Jos haaveilet musiikista ammattina, voin antaa sinulle työelämäkeskeistä ohjausta kohti omaa muusikkoutta.

Olen työskennellyt myös laulujen tuottajana ja äänivalmentajana äänityssessioissa. Kysy tarjous ja tulen toteuttamaan kanssasi parhaimmat mahdolliset lauluäänitykset!

HINNASTO

Tunnit pidän Kalasatamassa helppojen kulkuyhteyksien varrella.

Tunneille voi tulla myös yhdessä kaverin tai perheenjäsenesi kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Tervetuloa laulamaan!

Minut tavoittaa puhelimitse viestillä 0407555094, sähköpostitse susanna (at) susannamusic.fi tai alla olevalla lomakkeella.